• Антидопинг едукација за џудо тренере У Новом Саду у петак 13. априла др Милица Вукашиновић Весић одржала је предавање под називом „Деценија борбе против допинг у Србији” у оквиру тренерског семинара џудо савеза Србије. На семинару је било присутно 50 џудо тренера који су по први пут имали прилику да слушају предавање о борби против допинга у спорту у Србији. Након ...
  • Електронска едукација постаје обавеза и у Џудо савезу Србије Са представницима Џудо савеза и њихове новоформиране Здравствене комисије одржан је састанак о активностима за борбу против допинга. Договорено је да ће се од јуниорског нивоа такмичења увести електронска антидопинг едукација као услов за добијање лиценце. Такође је договорено да се на следећим окупљањима спортиста одржи предавање о борби против допинга уз присуство њихових тренера.
  • Вршњачка едукација у Спортској гимназији Због велике заинтересованости ученика Спортске гимназије, поново је одржана вршњачка едукација о штетности допинга. Млади вршњачки едукатори одржали су у петак 3. марта 2018. предавања за око 100 ученика ове гимназије. Тиме је настављења успешна сарадња ове школе и АДАС.
  • Едукација спортиста на Државном првенству у пливању У спортском центру Милан Гале Мушкатировић у суботу 10. 3. 2018. године одржан је други дан Отвореног првенства Србије. На отвореном првенству у пливању АДАС је учествовао са својим At​hlete​ ​O​utreach програмом. Квиз о познавању правила антидопинга урадило је око 80 спортиста. Сви који су успешно решили тест, добили су симболичан поклон. Након тога су ...
  • Основе борбе против допинга у спорту за гимнастичке тренере Антидопинг агенција је по први пут држала предавање за тренере гимнастичког савеза. Више од 60 тренера је на тренерском лиценцном семинару у организацији гимастичког савеза Србије имало прилику да слуша о листи забрањених супстанци, процедури допинг контроле, изузецима за терапијску употребу као и статистику допинг позитивних случајева у Србији.