Vršnjačka edukacija u Kragujevcu

Objavljeno: 17.6.2016

Dr Aleksandar Stamenković, doping kontrlor ADAS i asistent na projektu vršnjačke edukacije je na poziv učenika Medicinske škole sa domom učenika „Sestre Ninković” – Kragujevac koji su tokom maja meseca 2016. godine slušali predavanja edukatora ADAS iz oblasti vršnjačke antidoping edukacije, kao i direktorke te škole, prisustvovao prvom predavanju koje su mladi antidoping edukatori održali svojim vršnjacima, takođe učenicima te škole.

Mladi edukatori: Milica Pavić, Anđela Ristivojević i Kristina Milovanović, učenice 3. godine medicinske škole, uspešno su održale predavanje učenicima 1., 2. i 3. godine ove škole, pedijatrijskog smera (predavanje je slušalo više od 50 učenika).

Pre, kao i po završetku predavanja, obavljen je razgovor sa mladim edukatorima, nadležnim nastavnikom gospođom Milankom Bulatović (prisutna sve vreme trajanja edukacije), kao i direktorkom škole, gospođom Slavicom Janković, koji su izrazili želju i spremnost da se saradnja njihove škole i ADAS nastavi i tokom naredne školske godine.