MERE ZABRANE TAKMIČENJA ZBOG DOPINGA

Mihajlu Bajloviću, rvaču grčko-rimskim stilom, u kategoriji 66-74 kilograma, doping pozitivnom nametabolite stanozolola, izrečena je, od strane rvačke federacije, mera zabrane takmičenja u trajanju od dve godine. Doping kontrola Mihajla Bajlovića izvršena je 27. 01. 2008. godine, van takmičenja, u toku priprema rvačke reprezentacije na Tari, od strane kontrolora Antidoping agencije Republike Srbije.

Draganu Stojniću, karatisti, disciplina KATE, doping pozitivnom na efedrin, izrečena je, od strane karate federacije, mera zabrane takmičenja u trajanju od tri meseca. Doping kontrola Dragana Stojnića izvršena je 22. 03. 2008. godine, na Prvenstvu Srbije u karateu za seniore 2008 godine, od strane kontrolora Antidoping agencije Republike Srbije.

Borivoju Macanoviću, dizaču tegova, u ktegoriji do 62 kilograma, doping pozitivnom nanorandrosteron, izrečena je, od strane Saveza Srbije za dozaje tegova, mera zabrane takmičenja u trajanju od dve godine. Doping kontrola Borivoja Macanovića izvršena je 24. 05. 2008. godine, na Prvenstvu Srbije u dizanju tegova za seniore 2008. godine u Inđiji, od strane kontrolora Antidoping agencije Republike Srbije.


Најновије вести


Све вести >