Антидопинг едукација за територијалне спортске савезе

Антидопинг агенција Републике Србије и спортски савез Србије су после дугог низа година успешне сарадње потписали званични уговор у сарадњи у области пре свега едукације у борби против допинга у спорту. Уговор су потписали директорка АДАС-а Проф. др Милица Вукашиновић Весић и председник Спортског савеза Србије Давор Штефанек.

Антидопинг агенција Републике Србије je у сарадњи са Спортским савезом Србије организовала онлајн антидопинг едукацију за територијалне спортске савезе како би што већем броју спортиста и спортских радника омогућили да унапреде своја знања из области борбе против допинга у спорту.

Антидопинг агенција Републике Србије је развила платформу за онлајн едукацију спортиста и спортских радника, која је намењена унапређењу знања спортиста у области борбе против допинга. Спортисти платформи приступају од своје куће чиме је омогућено да ни на који начин не угрожавају своје здравље.

Важно је да у овом периоду, када се морају поштовати правила физичке дистанце и када нисмо у могућности да се сретнемо са свим нашим спортистима широм Србије, организујемо најбезбеднији начин за антидопинг едукацију.


Најновије вести


Све вести >