Az “Elektronikus antidopping edukáció” online tanfolyamon részt vehetsz, ha rákattintasz a következő linkre:

edukacija.adas.org.rs/course/view.php?id=19

Ahhoz, hogy elkezdjed az “Elektronikus antidopping edukációt”, szükség van arra, hogy regisztrálj a tanfolyam részvevőjeként. Válaszd ki a “Hozz létre egy új felhasználói fiókot!” opciót a lenn látható illusztráció szerint:

Ezt követően írjad be a felhasználói nevet és azt a jelszót, amit használni szeretnél itt, az online tanfolyamon, valamint a többi szükséges adatot:

Miután beírtál minden szükséges adatot, kattints a Hozd létre felhasználói fiókodat! gombra, azt követően pedig a Folytasd! jelűre!

Az e-mail címedre egy új üzenet fog érkezni, mely tartalmazni fogja a regisztráció jóváhagyásának linkjét!

FIGYELEM: ha véletlenül nem kaptad meg az e-mail üzenetet, benne a regisztrációhoz szükséges linkkel, küldjél számunkra egy üzenetet erről, ekkor a legrövidebb időn belül mi fogjuk jóváhagyni a regisztrálásodat!

Írd be az e-mail címedet, amelyet a felhasználói fiók létrehozásához használtál az antidopping edukáció alapjai tanfolyamon ide:

Ha megkaptad az e-mail üzenetet, kattints az üzenetben található linkre, majd amikor megjelenik az oldal, a lenn található illusztráció esetében használd a felhasználónevedet és a jelszavadat a belépéshez!

Kattints a kapott e-mail üzenetben levő linkre, majd pedig a Folytasd! gombra!

Most arra van szükséged, hogy jelentkezz a tanfolyamra a Beiratkozom! gombra való klikkeléssel

Ezáltal beiratkoztál a tanfolyamra. Kattints az Előadás és utasítások linkre a lenn található illusztráció szerint!

A megnyíló oldalon megtalálhatod az összes oktatási tartalmat, amelyek a teszt eredményes megoldásához szükségesek, közöttük az előadás videofelvétel, illetve a kísérő bemutatót (prezentációt) .pdf formátumban.

Figyelmesen nézzétek meg a videofelvételt, valamint tanulmányozzátok át a bemutatót. Mindehhez legkevesebb egy órára van szükséged, azután pedig rá kell kattintanod a Tovább! feliratú gombra, majd pedig a Menj tovább a tesztre! linkre, ahogyan az illusztráción láthatod.

Klikkelj a Kezdd el a tesztelést gombra a lenti illusztráció szerint!

Ezzel elkezdted a teszt megoldását. A megoldáskor csak egy kísérleted van, azaz mindegyik kérdésre csak egyszer válaszolhatsz – a válasz későbbi módosítására nincs lehetőséged. Ha kiválasztasz egy választ, kattints a Következő oldal feliratú gombra, amit a lenti illusztráción is láthatsz. Ezt a folyamatot addig kell ismételned, amíg nem érsz a teszt végére.

Miután válaszoltál minden kérdésre, rá kell kattintani a lehetőségre: Küldjed el az összes választ és fejezd be a tesztet!

Utána erősítsd meg a választásod a Küldjed el az összes választ és fejezd be a tesztet lehetőséggel, a lenti kép szerint:

Ha a Mégsem gombra kattintasz, lehetőséges lesz arra, hogy leellenőrizd a válaszaidat, majd azután rá kell klikkezned a Fejezd be az ellenőrzés linkre, amit az alanti illusztráción látsz!

Ha nem tudsz válaszolni több kérdésre, választ ki a lehetőséget: Vissza a tanfolyamra! Különben a Fejezd be a vizsgálatot gombra való kattintással meglátod az alanti képet.

Amennyiben legalább 11 kérdésre pontos választ adtál, lehetőséged van, hogy a befejezett alapvető antidopping tanfolyam bizonyítványát (certificate) megnyissad:

A lenti illusztráción látható Vedd át bizonyítványodat (certificate) gombra kell, hogy kattints!

A bizonyítványt automatikusan küldjük az e-mail címedre, amely azonnal megnyílik a web-böngésződben.